Arnold uit Deurne

Al meer dan drie jaar maak ik naar tevredenheid gebruik van de inboedelopslag.eerst op eerste verdieping en later in een grotere ruimte beneden. Belangrijk is natuutlijk dat het veilig is en ...droog ik heb boeken en archief opgeslagen.de prijs en kwaliteit van de ruimte is mooi zeker gezien de flexibiliteit van Andre en Gonnie. ik ben blij dat ik dit adres heb gevonden en zal er zeker nog geruime tijd van gebruik maken .

Caroline Sterk

Bijna 3 jaar heb ik mijn spullen opgeslagen bij inboedelopslagdeurne.Ik ben heel blij dat ik mijn spullen hier naar toe heb gebracht.Het is netjes,droog ,veilig ,etc.Wanneer ik bij mijn spullen moest zijn was dit nooit een probleem.Het is juist fijn dat je niet zomaar naar binnen kunt gaan.Maar dat Andre er altijd bij is zodat vreemden niet aan je spullen kunnen zitten.Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een opslagruimte.

Jo en Carly Verbeek

In verband met de verkoop van ons huis hadden wij onze inboedel enkele maanden bij Andre en Gonnie opgeslagen. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren,fijne opslag ruimte,goede service. Prijs/kwaliteits verhouding is prima. Wij willen jullie hartelijk bedanken, een aanrader voor iedereen. Groetjes Jo en Carly Verbeek.

Theo en Mieke

Beste Familie Leijssen, beste Gonnie en Andre, Gaarne willen wij u bedanken voor de goede zorg welke wij bij u onlangs weer hebben mogen ervaren. Omdat wij in het voorjaar een nieuwe woning hadden gekocht en daar heel veel geklust moest worden hebben wij weer eens een beroep op u gedaan. Vervolgens hebben we gedurende de periode april tot en met augustus een ruimte bij jullie volgestouwd met onze dierbare inboedel. Gedurende de maand augustus hebben we verspreid weer alles en in dezelfde staat teruggehaald. Daarbij tonen jullie telkens weer alle begrip voor de regelmatig voorkomende “last – minute “ telefoontjes van ons en hebben jullie waar mogelijk alle medewerking verleend. Meerdere malen in de voorbije jaren hebben wij van uw opslag gebruik mogen maken en telkens weer zijn we aangenaam verrast. Het ziet er naar uit dat wijzelf in de toekomst geen aanleiding meer zullen hebben, maar wij zullen onze kennissen, jullie met alle plezier aanbevelen. Helemaal top. Bedankt voor alles. Met vriendelijke groeten Theo en Mieke Bisseling Venray

Annie enPieter van de Mortel.

Door omstandigheden hadden wij direct opslag nodig , Wij werden bij jullie ontzettend fijn geholpen ,en hadden wij iets uit de opslag nodig dan konden wij ook altijd bellen en meteen bij jullie terecht Hier voor onze hartelijke dank Anny en Pieter van de Mortel

Monique Luijben

Ik heb enkele weken gebruik gemaakt van de opslagruimte van Andre en Gonnie. Ik ben hier heel tevreden over. De ruimte is droog en schoon en de prijs is goed. Andre is heel flexibel, de rust zelve, denkt mee, zoekt naar eventuele oplossingen en je kunt na een telefoontje makkelijk bij hem terecht. Helemaal prima ! Vriendelijke groet, Monique Luijben

Ria van Onselen

Ik heb mijn spullen een jaar opgeslagen bij Andre en Gonnie. Alles is goed geregeld en een mooie droge ruimte. Een betrouwbaar adres, ik ben zeer tevreden .

Ton Jeuken

Beste André, Ik heb jouw dienstverlening als flexibel en meedenkend ervaren, je komt je afspraken na en steek af en toe een helpende hand uit.Jullie opslag is de goedkoopste in de regio. De opslag is schoon droog en warm genoeg. Jullie hebben het goed voor elkaar Bedankt en tot ziens Groet Ton Jeuken.

Josien Obers

Dank voor de goede zorgen rondom de opslag van mijn inboedel.Wat is het fijn wanneer je spullen veilig en droog staan te wachten tot je nieuwe huis klaar is. Jullie flexibiliteit is geweldig.

John en Marion Joosten

Onze ervaringen met de opslag zijn erg goed. We konden altijd terecht, wel na afspraak, maar als Andre zelf niet aanwezig was regelde hij dat er iemand anders aanwezig was. Een afspraak maken betekende ook dat er niet zomaar onbevoegden naar binnen konden lopen. De spullen kwamen zonder beschadegingen en bijna zonder stof uit de opslag. We zijn vooraf gaan kijken en er werd met ons mee gedacht over de ruimte die gehuurd moest worden. Dit bleek perfect te passen zeker na aanwijzingen van Andre. Nadat de opslagruimte vol gezet was werd deze dicht gezet, werd deze afgesloten wat ons een veilig gevoel gaf.

Martijn en Danielle van de Moosdijk.

Wij hebben ruim een half jaar naar tevredenheid gebruikt gemaakt van de inboedelopslag Deurne. Een paar weken geleden hebben wij onze spullen weer op gehaald omdat we een nieuwe (grotere) woning hadden gekocht.Alle spullen waren net zo netjes als toen ze in de opslag gingen. Het was te merken dat er goed gezorgd word voor een nette en droge opslag. Als we spullen uit de opslag wilde halen konden we na een telefoontje altijd direct terecht. Kotom heel tevreden en dankbaar dat het zo kon.

Wendy Slaats

Wij hebben een goede rondleiding en uitleg gehad bij de opslagruimte. Dit zag er allemaal keurig en netjes uit. Het voelt vertrouwd en veilig om daar je spullen op te slaan. De prijs en kwaliteit is prima. Er wordt rekening gehouden met wensen en mogelijkheden. Zelfs als er iets tussen komt wordt er rekening mee gehouden en naar een oplossing gezocht. Kortom een aanrader om daar je spullen op te slaan.

Joyce Geilenkirchen

Wij hebben 2,5 jaar een ruimte gehuurd bij Andre en zijn erg tevreden! De spullen staan schoon en droog en warm opgeslagen. Daarnaast hebben we Andre als flexibel en zeer behulpzaam mogen ervaren. wij zullen zeker weer gebruik maken van deze opslag indien nodig.